lördag 8 december 2012

Ännu en storseger för P00!

Det var inte de piggaste killarna som dök upp 08:00 till samlingen i morse! Men efter bra uppvärmning ledd av Johan som vanligt piggnade de flesta till.
Vi börjar 1:a perioden lite avvaktande och darrigt som vanligt. Men efter 6 min. tog Adam Person tag i målskyttet och efter det gör vi de bästa 4 min. vi presterat denna säsong och vi leder plötsligt med 4-0! När det står 6-0 får vi en utvisning emot oss, och vi ställer upp med vårt boxplay. efter de två minuterna står det 7-0 på tavlan!  Resten av matchen blir mest en transportsträcka för killarna. När slutsignalen ljuder står det 9-1 på tavlan.
En bra match av de flesta, det är inte lätt att kämpa på när man leder med dessa siffror men det lyckas vi med ännu en gång. Det ser lovande ut inför resten av seriespelet med många målskyttar som kan avgöra matcher och två fantastiska målvakter som gör den ena kanon räddningen efter den andra.
 Det är kul att var tränare för er killar!