lördag 28 december 2013

Seger i Intersport Cup 2013 Åstorp/Kvidinge P00!

Dagen börjar med samling 07:00 det brukar vara trötta killar i P00 så tidigt. Men i dag var nog tränare och föräldrar tröttast...Killarna var taggade för turnering.
I vår första match ställs vi emot duktiga Älmhult som har ett lag där våra spelare ser ut till att vara minst ett år yngre. Men vad gör det, när Åstorp är sugna på att spela blir vi svårslagna. Det blir en match med stundtals felfritt spel och Åstorp vinner med 5-3. Bra start. I nästa match står Olofström för motståndet och Åstorp verkar redan vara i final efter ett tidigt mål. Sen kommer raset, vi slutar springa och passar inte bollen. Detta spel kommer vi inte långt med och vi förlorar med 2-3. Nu kan finalplatsen vara i fara,
I Tredje matchen möter vi Ljungby. Här hittar vi tillbaka till vårt fina spel och det blir en lätt resa. När matchen är slut står det 2-11 till Åstorp. Nu är det final som hägrar.
Vi får möta Olofström som vi förlorade mot tidigare idag. Men det känns som att killarna är revanchsugna, men det visar sig att Olofström fortsätter göra det svårt för oss och vi går till pausvila med underläge 1-3.
Men vi ger oss aldrig och kämpar oss tillbaka in i matchen som blir 7-4 till Åstorp! GULD!!!
Det har varit en lång dag men alla spelare får MVG i uppförande och spel. Om ni fortsätter på detta viset följer vi tränare gärna med på fler äventyr med Åstorp/Kvidinges P00:or
//Tränarna

Eddie redo för det mesta!

Även höga skott!

Lagkamraterna nöjda med Willes målproduktion!

Vissa av motståndarna var stora!

Adam Pettersson hittar krysset!

Två bra målvakter har vi!


En vunnen tekning är en bra start på matchen!

Andy på sin vakt!

Benny hittade målet 6 gånger idag!


Vilka är vackra? vilka är bäst?....ÅKIBS!!!!!!!

Fler bilder från dagen kan ni se här

2 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt grabbar!

Anonym sa...

Grattis killar! Mats/ P97

Skicka en kommentar