måndag 19 januari 2015

Å/K IBS P14 klara för SM-Slutspel i Växjö

Vi ser slutspelsplatsen utan problem!
Efter en suveränt genomförd match mot arrangörslaget Lugi och en kämpainsats mot nya bekantskapen Carlscrona är dessa tappra kämpar redo att åka till Växjö för att ta sig an övriga Sverige!

Tidig avfärd på söndagsmorgonen 06:50 hindrade inte att humöret var på topp och det var 19 taggade killar som tog en morgonpromenad i Lunds stadspark inför första match mot Lugi.

Vi ledare var ovissa var vi stod i förhållande till Lugi, det lag som de senaste två åren skickat ut oss i semi- finalerna i Skånemästerskapen!

Vi gav egentligen aldrig Lugi chansen i denna match utan tog kommandot direkt, och även om vi fick bra utdelning på våra skott så kändes segern rättvis om kanske några mål för stor.
Kändes skönt att få revansch för de senaste årens matcher i Skånemästerskapen!


Om första matchen kändes avgjord ganska tidigt blev det desto mer spännande i nästa match mot nya motståndarna Carlscrona IBF.

Motståndarna visste att vid förlust var chansen till avancemang borta och det gjorde att de redan från start körde på med en hög press och försökte störa oss i uppspelsfasen.

Vi kunde trots deras höga press ta ledningen med 2-0 och hade bra koll på deras anfall, men sedan tappar vi lite fokus på uppgiften och då blir vi straffade direkt!

Det blir spännande ända in i slutsekunderna men vi lyckas reda ut stormen i andra och är vidare till SM-slutspel för första gången!

Jag tycker vi för spelet bra i denna match och spelar fortsatt bra innebandy, vi borde satt några av alla våra chanser och avgjort detta tidigare.
Carlscrona gör det bra och kämpar på med en härlig inställning men några av deras mål är kanske lite "turliga" men de räknas lika mycket som alla andra mål!

Överlag är det fyra mycket nöjda ledare som summerar helgen och nu ser vi fram emot att ta det till nästa nivå i Växjö. Vi har nu 6 veckor på oss att höja nivån på träningarna ännu ett snäpp och det är på träning ni måste ta chansen och visa att ni vill med till Växjö och vara en del av laget denna helg!

i Växjö är det vår uppgift att försvara Skånes färger på bästa sätt!

Stort tack till alla inblandade: motståndare, domare och tillresta supporters!
Men först som sist: tack för två fantastiska matcher killar!!! Kungar är ni allihopa!!!

Mvh Tränarna




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar